Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig Kärlek






Du skär hål på tystanden.

Gravläggda ord,

Kan inte leva i en levande sfär

Likt önskad kärlek ej kan förtära lagstridig frukt,

Önskan förstorar begär,

Älska mig inte

Förren du lärt dig väva,

Min uteblivelse med död.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-28 22:42



Bookmark and Share


  M.A.J.R
det är så jättefint men väldigt mörk
jag fastna för denna som flugan i spindelnätt

titeln är passande till denna text
applåd
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln