Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julafton 15:45:55


Min egen sunny beach (med nödrim)

Vill du följa mig ner till stranden
till min egen sunny beach
du kan hålla mig hårt i handen
vi kan sitta där cheek to cheek

Jag behöver ju inget Thailand
eller annat semestermål
för jag har ju min egen drömstrand
här på riktigt nära håll




Bunden vers (Rim) av Eva Helene VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-29 14:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-01-06

  ULJO
Bedårande vackert i ord och bild
2011-12-31

  anits VIP
Fina ord till en vacker bild
förstår att du uppskattar
den platsen
2011-12-30

    ej medlem längre
Vacker julaftonsbild till stillsamma, förnöjda ord.
2011-12-29

  Anya VIP
Fina ord till fin bild. vilket vackert ställe!
2011-12-29

  thyra
Underbart! Förstår att du uppskattar detta vackra! Nöjda ord som berör. Fint!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP