Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revansch

 

 

I livets stora hela är jag jämförbar

med en tarmbakterie

 

Men ni skall få se!


Jag anar en mynningsflamma

vid tunnelns ände




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-25 21:29



Bookmark and Share


  Börje Larsson
underbar...!
2012-05-26

  cilax VIP
båda föregående kommentatorerna tar vara på buskispotentialen i dikten, väl så. Men de väljer då att bortse från titeln som ger texten en mening bortom det triviala
2012-05-26

  zallander
Mörk humor, knappast hybris
2012-05-25

    Meretseger
Endoskopets milda sken ?
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund