Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkattskratt & sNirkLiga sandslott


Inventarieförteckning av liten sommarask:

Sommarvarma vildhallon
Solkattskratt
Snirkliga Sandpalats
(med snäckskalstorn)

En skrittande liten häst
som passerar över en tuväng

Rönnerdal
(som just valsat med Sjösalsas sommaränglar
bjuds på isthé på nytjärad havbandsveranda
av Frk. Cecilia Lind)

På fönsterbläcket ligger
7 flugor som tagits i en smäll
sjungande sista valsen.





Fri vers av _Mian_
Läst 395 gånger
Publicerad 2004-07-29 01:12



Bookmark and Share


  Eddy Norest
med alla s och sj-ljud! Men det bästa är Cecilia Lind!
2004-08-02
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_