Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks diagnoser

Ja ,
lek bort mig


av att det ska vara så svårt
att älska en oäkting ,

istället för att vända myntet åt rätt håll
ska det vara så svårt,


att försöka sätta på sig tröjan med insidan mot
en annas hud och tycka att det är behagligt skönt

som när du trycker ditt könsorgan mot mitt huvud utan tanke på
vem jag är

Undrar om du lärde otrohet
med mig
eller om du bara väntade
till våra slag slog ett
men dig till publik

Golvet tippar

Mitt hjärta har börjat blekna
skuggor försöker fylla ett amputerat hjärta
men lyckades bara skapa konturer

Jag såg dagen gå upp i dina ögon
då du fick vågorna i mina ögon att torka

Du målade mitt leende större än ditt
stickade mig lycka du lade i min bröstkorg

Lyssna
noterna dansar kring din grav
Hjärtat slår i takt med vågornas fäste


Dina blickar kräver sig in
trots att de redan är där
Då du klär av mig
att så fort du blundar blir jag klädd igen
då jag inte vet vem du tänker på

Gör mig bara en tjänst och erkänn en dag,


då kanske jag lättare kan få en behandling
med ditt namn som diagnos.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-29 21:41



Bookmark and Share


    lory
gillar väldigt mycket...dina ord berör ...gott nytt år.värme o kärlek till dig!
2011-12-29

  Peter Stjerngrim VIP
Smärtsamt och föga trösterikt men
tiden läker inga sår
... men kärleken!

Så innerligt lätt att säga dessa ord - men ack så svårt att ta dem till sig och inse deras rätta innebörd ... speciellt när man är mitt i allt före, under eller efteråt ... Vill blli sedd och hörd men framför allt att någon förstår vad som finns bakom den tysta gråt som göms bakom de skratt som tvingas fram för att ingen ska se diagnosens verkliga namn ...

Kramar om och ger dig en hel bunt med varma tankar
och passar på att önska dig
ett Gott Nytt År!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln