Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synnerligen adresserad inbjudan om än adressaten 
för mig ännu inte är helt känd ...




Inbjudan till Nyårsparty hemma hos mig ...

... till Dig 
som är ämnad för mig ...

Ingen jättestor tillställning i sig
Men det blir ett rätt ansenligt gäng
trotsa allt ...

... bland alla de aspekter och olika infallsvinklar
som finns när det gäller mig
så är alla mina personligheter
med tillhörande egenheter
närvarande utan undantag

Bara för dig
just denna nyårsafton
inför det nya årets första dag

Då jag så innerligt hett när
den önskan som jag talat
så ofta om i mina flöden här

- Jag vill bli kär!

... i dig som för mig är ämnad
och som älskar mig för den jag är
även när du väl känner hela mig

Så som jag vet att jag kommer att älska dig
villkors- och förbehållslöst 
förutsatt att du verkligen är ämnad för mig

Finns bara ett enda krav jag har
men bortsett från det finna inga andra kvar

- Du måste vara nummer ett för mig
vilket du ej kan vara eller bli
om jag inte är nummer ett för dig

och att du liksom jag vill att det nya årets första dag
blir dagen då du och jag förenas till ett oskiljaktigt Vi ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-29 23:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du får mig att tänka på en liten plakett jag fick av vänner en gång:
Find what you love
Love what you find
Gäller inte bara kärlek mellan människor, den hjälpte mig hitta kärleken till orden..
Hoppas aftonen var fin! Nu skriver vi redan 2.1.12 kl. 2:01
2012-01-02

  LovisaCecilia
Har alltid varit förtjust i hur två hjärtan helt plötsligt kan börja slå i takt till varann. Jag önskar dig ett kärleksfullt 2012.
2011-12-29

  erkki
Detta är viktigt! Lycka till! Det finns många kvinnliga, ensamma poeter!
2011-12-29

    lory
vilken lidelse o önskan om dena sanna kärleken..jag ryser på ett positiv sätt...en inbjudan där värme o gränslöshet pulserar av innerlighet och starka känslor..bravo...HON kommer när tiden är mogen o hittar rätt adress---din själ....
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP