Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att skita i..

Precis som man "skiter i potta"
ska man skita i vissa människor
för det finns folk till allt !

( Ord av min kloka far )





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-30 10:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket kloka ord från din far! :)
2012-01-03

  anits VIP
Ett mycket bra råd av en klok
far att föra vidare
2012-01-02

    Tea Alex
Ler stort.
Ja du. Ibland är det nog så man borde göra. Ler.
2012-01-02

  ULJO
Det var klokt att föra dem vidare.
2011-12-31

    Rolf Zandén
Ett bra råd, klok far du har.
2011-12-30

    ej medlem längre
Varför låta någon bo gratis i ditt huvud, utan att denne betalar hyra. Det är bättre att välsigna & förlåta. Be för de du harmas på, i Yahuwshuwas namn. Mvh
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
http://www.exfamily.org/pubs/ml/b4/ml0264.shtml

2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
"I am a Toilet" som en traktat av Moses David hette.
2011-12-30

  Maiah VIP
så sant.... energitjuvar... de ska man strunta i eller som du uttrycker det.... =) bra sagt av din far =)
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP