Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikare än Rikedomen


Tomhet
Utan gränser
Gapande tomheter

Jag äger klockan utan tid
Klockan rikare än tiden
Hjärtat utan kärlek
och tårar av finslipade gruskorn

Vacker utan skönhet
Vackrare än skönheten
Oändlig utav gränser
Älskad av gränserna

Jag äger smärtan utan ägare
Och ångesten från livlösa nätter

Tystand till musik
Musiken utan toner

Skuggan till min trogna vän
Och livet till fiende

Vingar utav tidningspapper
Fulla av verklighetens fasader
Graven till födelsedag och dödsannons

Rikdedom var det rätta ordet.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-30 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln