Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlös död



Den största orsaken till att vi lever

Är


Döden




Fri vers av svarta ängeln
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln