Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusförorening

Och timmarna sticker hål på himlen
och tänder stjärnor utanför stan.
Åren läggs på lager på lager på lager på ögonlocken
och jag skriver mig tyst i en natt
som river upp mig i remsor
och jag vet att jag borde låta mig vara hel.
Det är mycket jag vet.
Men det försvinner inte bort,
som de sa, att det skulle försvinna ut i åren,
det faller bara längre in,
djupare och djupare fyller jag lungorna med nya dagar
medan såren spricker med tiden.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 03:25



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Absolut är det så. Tid är ett sadistiskt begrepp som skapar hack och knaster i minnesspåren. Tidsangivelsen för när du skrivit den skulle kunna vara en undertitel. ;)
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema