Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passar på att även säga Gott nytt år till alla poeter!...Min sista dikt för det här året!


Avbildade Samlag

Om några år

av hårstrån i Framtid

Kanske jag hinner forska
om det du tänker lämna kvar
i blickar
och avfall

När du bad om att jag skulle hålla andan
och du fyllde mina vingar med tillverkade hjärtslag

Då rörliga bilder blev rök innanför ramar
självmordshängda på väggar

Vi var ett naturligt inslag
till avbildning för tydligare samlag

Då vi formade hörn på golv
med mig till mall


Där kärlek förloras hittas spöken
i restriktioner
av allt du kunde ge mig

Med tiden avvecklades mallar
då vi kunde visas som ett minne

inför våra egna klonade sinnen
i okända sfärer

Där vi sväljer attacker i tablettform
Funderar på att ta mitt liv sekundärt

Då du tagit det primärt

Lovar att du kommer hem

igen

Undrar bara,

om du inte kan rensa golvet
från våra ligg

Stolen från hormoner,



...Sängen från kramper


Laga resterna i kylskåpet,



Rensa Mina underläder från attraktioner



och sedan bara hålla käften,


För att idag

av alla dagar

älskar jag dig tillräckligt mycket



för att låta dig gå.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-31 16:25



Bookmark and Share


  blaite
Rensa mina underkläder. Shit va bra
2012-05-28

  Ronny Berk
en text som ruskar om, bildlikt talat ! att älska eller icke älska, det kan vara frågan ! må året 2012 bli Dig ett värdefullt och gott år !
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln