Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att kärlek = kräklek och den kan göra vem som helst skitig om händerna.


Jag är smutsig, jag är lort

När du låg ovanpå mig
Tänkte jag
Dra dig aldrig ur
Och med bara en rörelse
Försvann du från mig
Ut från mig

Du sa res dig upp
Men jag spelade död
För jag ville inte se dig i ögonen

Jag är smutsig
Jag är lort

Och jag är rädd
Att om jag möter din blick
Ska du se
Och tvätta bort mig

Så jag tiger
Ligger kvar
Som smuts på golvet
Och hör dina steg

Hör dig gå




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-01-19 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath