Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra kram

Underbara måndag
jag älskar faktiskt dig
och nu är julen över
en extra kram från mig
för snart så ska jag städa
av glädje att den är slut
och se fram mot annan årstid
då knoppar vill slå ut








mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2012-01-02 12:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Blir glad och förväntansfull av din text!
2012-01-10

  Bibbi VIP
Härliga tanke.
2012-01-08

  Lorenzolars
kram
2012-01-04

  Lars Hedlin
JA underbara vår ...håller med dig!
2012-01-03

    Amicus
Bra skrivet!
Jag får nog jobba lite extra med att älska måndagar;)
Vi väntar faktiskt fortfarande på snön så det tar väl ett
tag till innan knopparna spricker ut:D
2012-01-02

  anits VIP
En fin hyllning till vardagen
nu blir det ljusare dag för
dag snart börjar det knoppas
2012-01-02

  Vici
Fin hyllning till vardagen!

Även om jag suger på
karamellen ett tag till... ;)

Det är ju dagarna som går
som är livet...

Kram!:-)
2012-01-02

  Ola Rydberg
Snyggt
2012-01-02

    Maria Malm
Det går mot ljusare tider!
2012-01-02

  Per Blomqvist
Härlig glädje bra
2012-01-02

  Sofhia Wirström
fina ord...värmen kommer sakta men säkert men varje årstid har sin charm ;)
2012-01-02

    MaryMo
Åh ja!!!!!!!!!!!!!
2012-01-02

    Tea Alex
Hurra! Ja precis så! :)
2012-01-02

    lory
underbasrt..gillar måndagar..kram
fint ....
god fortsättning...
2012-01-02

    ej medlem längre
Instämmer i denna glädjekaskad!
2012-01-02

  M.A.J.R
en intressant text oxå fint gjort!
2012-01-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig rörelse framåt. Inte fastna med fötterna seg jul-knäck, utan direkt målvedvetet börja drömma om våren.

Bravo!
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ändra ingenting.
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer.
"Dreaming of Monday" som The Jam sjöng.
2012-01-02

  walborg
Härligt att läsa - fin rytm. Men kunde man ändra två och en rad från slutet:
och gläds att allt är slut
se fram mot ....

för rytmens skull
2012-01-02

  Ninananonia VIP
Fin fina tankar...
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP