Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dement kärlek



Du lovade,

Att du aldrig skulle glömma mig,

Vad har det för betydelse

Om du

aldrig


eller allt för sällan


Kommer att

Minnas mig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-02 14:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken skakar om; sviket löfte , en text som svider...
2012-01-02

    lory
ont...hoppas att minnena lever i honom...jag tror på det verkligen!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln