Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåta sexleksaker utan ägare

Det var enkelt att älska dig

Jag föll redan på nivå ett,

(Då vi dansade i utanförsap av fyra stånd till golv)

...Där nivå två bildades av ditt klonade sinne på recept
och behandling av hjärtslag

Nivå tre, du höll mig isär
med ciggen i mun,

och dina händer innanför mina trosor
av nedfallande vågor
ur vilda trädgårdar

Nivå fyra och jag hade en själ
lika bred som din smörgås över bordet

Jag var kär,du skapades i mitt undermedvetna
med ingredienser från ditt bröst

där jag bara köade tillfälligt,

Sex , sex, sex

Du var charmig
smart
du lärde mig simma

i dina banor av scheman
under duschens strålar som delade
sig över oss


Under nivå sju
Ägde jag allt
som tuggummi i håret
fångade jag dina impulser i attacker
av frusna orgasmer


Resumé;

Hjärtslag , tillägg pulssllag
utan frekvens

Syrefattiga
Andetag

i överdos

Du;

Såg mig ,
med nivå fem mellan benen
nivå ett i minnet

Nivå tre mellan klyftan

sex, runt midjans ränder

nivå två, fyra och sju, sammansatta

i mina ögon


och du pekade på mig
och sa

; Sexleksak


Innan du gick.





Fri vers av svarta ängeln
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-02 20:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser slutet först ; försöker känna in de olika nivåerna och återgår till slutet; väl skrivet om en avskyvärd handling !

så till rubriken; sexleksak utan ägare ?
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln