Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre


Den ena är döende
Den andra förstör sitt liv
Den tredje hänger sig

Prover
nålstick i bröstkorgen
ett punkterat organ som aldrig
mer får andas

Önskar på en stjärna
att jag är den sista...

För jag har förstört mitt liv
jag är alltid döende
och jag borde hänga mig...




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-03 00:52



Bookmark and Share


  Anekdot
Får säga att jag hoppas att du får uppleva glädje, eller vad som kan ses som det, återigen!

Hur som helst; bra skrivet!
2012-01-03

  Armo
Tät och mörk text som jag inte vågar mig på att tolka. Bra skrivet ändock.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*