Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interna Bortall




De sågar i mitt huvud
jag känner en mammas skrik

Försöker fånga in dina tankar i medvetandets försvar
Tömma det på vätska,
så jag inte tappar huvudet

Du försökte aldrig ringa mig
nå mig via en telefon
för att jag ville vara som rymden

men du skickade brev som blödningar
som har koagulerat igen alla ord

Tänker du hålla mitt huvud i ditt knä
låta mig parkera där
för en liten stund

Eller kommer du bara att dra loss mitt ansikte
riva sönder min spegelbild
och skicka den till månen

Kommer du att ta mitt liv, bre ut det på din smörgås
för att jag inte lever i livet

Eller för att jag trodde att prinsar inte bara kunde älska prinsessor

Blixtnedslag bildar texter
instruktioner

till dig

om att omvandla mig

till något du vill mig vara

men

en väg in till mig du aldrig kommer att kunna ändra,

utan vetenskap

Om att vägen till mitt hjärta är

en enkelriktad väg.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-03 14:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att fånga tankar och skicka brev förstår jag mig på; den enkelriktade vägen till hjärtat kan jag till dels vägleda - men rubriken kräver en förklaring
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln