Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörkret är snart borta..

Snart så kan man sitta
ute ännu en gång
och lyssna till naturen
höra fåglars fina sång
se vitsipporna blomma
känna doft av vårens vind
och värma frusen själ
när sol får smeka deras kind..








mare







Fri vers av mare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-05 12:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, vad jag längtar dit.
2012-01-08

  Lars Hedlin
mm ja härligt längtar ..sol värme , naturupplevelser , strandpromenader härligt
2012-01-07

    ej medlem längre
Vad härligt det låter.Längtar.
2012-01-05

  helenita VIP
O ja,
Längtar
2012-01-05

  Trädflickan
Något att se fram emot.
2012-01-05

  Ninananonia VIP
Mysigt.. :)
2012-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Härliga framtidsutsikter.
Allt detta och himlen därtill (Jer 29:11).
Ser fram emot våren.
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP