Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över-Levare



Ångestklumpar
Jag försöker spy upp.

Smärta jag försöker abortera.

Försöker skaka av mig ihåliga själar.

Fel drar mig djupare ner.

Inte mer levande blir jag.

Men en överlevare.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-03 22:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
slutsats - styrka ! som överlever smärtans ...
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln