Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopierad Kärlek

Du ligger,

just där

på min tårdrypande säng

Klädd i något
förförbart

Insvept i
vita lakan

Likt tunga moln

Du leker med tanken
bakom dig,

Med lusten framför dig

Smeker stilla konturer
till dina ingångar

Du smakar på
lätta drag
av solens dimma

River sönder de torka tårarna på
lakanet
vars gränser var fasta

Tills tårar bildar hav
av utsuddade gränser

Luktar på invävd längtan i stål
du sedan omformar,

Till lust,
och Falska målningar

Och jag

Drar i mina egna trådar
trots du min ägare är till marionett

Begränsar min egen tid,

Till dig,
Min försvunna krona

Följer dina sömnlösa rörelser
omsluter mitt ingenting

i samma sväng som du

Drar mina kärlekstörstade fingrar
över min vinglösa rygg

Flyttar mig
steg närmare

Täcker ditt ansikte
genom månens hypnotiserade glans
för att du ska falla
i sömn efter lekens höjdpunkt

Där står jag sedan
som ett slut utan början,
Men en växande önskan
mellan mina fingrar

Sluter om min kropp,mina törstiga beståndsdelar
och lyfter den tillbaks till ditt fängelse

Med ,
Önskan
Längtan

Om att du

en dag,
under
en lika törstig skymning

ska släcka stjärnornas hemlighet

Resa dig upp

Sluta leka med min skugga

vända ditt ansikte

Öppna gallret,

Se bakom dig.

och

Se mig.











Fri vers av svarta ängeln
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 22:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här är poesi
2012-01-09

    ej medlem längre
Tycker mycket om din text!
2012-01-03

  Ronny Berk
redan rubriken leder mej till dubbelseende; så lika med texten...med lusten framför och tanken bortom; öppet galler inför seendet
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln