Tänk inte ens tanken!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte ens tanken!




SMÄRTA I DIN STJÄRT

 

jag vill inte vara

en smärta i din stjärt

för vad ska du svara

när jag blir introvert?

vill inte besvära

och vara påstridig

inte komma nära

och vara framfusig

vill du nåt så finns jag

här i periferin

här i mitt rum minns jag

extasen, euforin

hur du piggat upp mig

så att jag blev alert

men jag vill inte vara

en smärta i din stjärt

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 14:56



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"A pain in your ass", på ren svenska! :) Naturligtvis är du inte det.
2012-01-04

  objekt3
charmigt, Tarzan. XD
2012-01-04

    Trast
En förunderlig liten diktpärla!
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP