Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning - haiku



in i snickarbon
rackartyg värre än värst

busiga Emil













Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 18:54



Bookmark and Share


  Markattan
Hade precis samma tanke häromnatten när det kändes som om huset skulle blåsa sönder: "In i snickeboa med dig, Emil. Och stanna där." ;)
2012-01-05

  prinscess VIP
ja det kan man säga
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson