Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat ska vara inspirerande

Är man aldrig hatad
Då lär man sig heller aldrig
Att kämpa ännu hårdare
För det man verkligen tror på
Hat ska aldrig föda mera hat
Utan hat ska alltid föda kampen
För övertygelsen
Om att det goda
Alltid är den rätta vägen
Hat ska vara inspirerande
Till att göra precis tvärt emot




Fri vers av ordskalv
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 19:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv