Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara ord - inte bara poesi heller ...


The whispering shadows of the light


  

Maybe
you are just a dream
but how strange as it might seem
to be

you are the dearest
of all
heavenly secrets to me

whispering the answers
to all of the secrets
dwelled deep within
the shadows of the light

secrets I\'d for such a long time
tried to find out
in my dreams

about

the light of darkness
in the star scattered night

where you shine
so dearly
although
indeed sincerely
utmost
enlightening bright

 

 

©Peter Stjerngrim



 




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-20 04:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, ömt och även djupt! Underbart, faktiskt!
2016-02-25

    NoMi F
En vacker kärleksdikt
Kan känna rytm och djup
Fint skrivet
Skön känsla
2006-01-21

  Ms Lovecraft
Speciellt sista strofen gillas och speciellt versen "indeed sincerely". Artighet och respekt är aldrig fel.
2006-01-21

  MonaLisa
Vackert, stämningsfullt, o för mej, som gärna läser fantasy på engelska, fick jag en liten deja vu.
2006-01-21

  Kiina
Åh... sagolikt vackert! En text som jag tar med mig minnet av när jag kryper in under filten och dricker mitt värmande te!
2006-01-20

  ia VIP
otroligt vackert...

denna kommer jag läsa många gånger!

bokmärke!!!
2006-01-20

  himlens hemlighet VIP
så vackert peter...vad du kan...
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP