Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt med o-kyla och ljus


Hon, na turen
Är extra fin
Utan den frostiga ytterpälsen
Ur led är tiden men när den en gång
Tar den skitkalla tiden, ”ifrån oss”
Who cares….

Trösten är att det alltid är lite mer ljus
Lite mer sol, lite mer lust
När vi passerat nyår
Och det blir ljusare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 103 gånger
Publicerad 2012-01-07 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO