Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten

På den vackra stranden

svarta stenar,

de bär på en hemlighet.

Alla nakna fötter
som trampar

på en hemlighet.

ingen vill veta
Ingen vill förstå

Lustfyllda vågor
spolar över de svarta
stenarna

glänser i sol ljusets morgondräkt
doftar av tång och hav.

Mot omvärlden
öppnar de sig.

Ingen vill

veta

Ingen vill

förstå.

Havets kraft
spolar bort,

hemligheten spolas bort

Inget fick vi veta
Ingen förstod

Svarta stenar på havets botten

berättar gärna.




Fri vers av Peter Boström VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP