Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det berättas om profeten Daniel att han åt ingen smaklig mat och vid ett tillfälle fick han vänta i tre veckor på bönesvar med sorg och stor nöd i hjärtat i hela tiden. Det var en strid mellan andefurstar i rymden som fördröjde svaret. Bilden är Daniel.


Uthållig bön


Detta säger mig att det kan krävas både fasta och uthållighet om jag vill ha det bönesvar som jag söker.

Det gäller att gå in i sin bönekammare och stänga igen dörren och be till sin Fader i det fördolda.

Då skall min Fader som ser i det fördolda belöna mig, säger Jesus i Matteus.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-06 23:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Visdoms ord
2012-01-10

    maija tuori
Precis !
2012-01-09

  helenita VIP
Bra skrivet om bönen "Fader vår"
Vi ber om att Guds regering ska komma
Och rätta till allt, och få bort eländet här
på jorden genom hans regering med Jesus
Kristus som kung!!
Då, äntligen blir det frid och fred här på
jorden...
2012-01-09

    ej medlem längre
Viktiga ord om uthållighet.
2012-01-07

  Eva Helene VIP
Du är uthållig som få, det vittnar du om.
2012-01-07

  walborg
Stark text
2012-01-07

  Vici
Mycket viktiga ord.

Genom tro och tålamod
skall vi få vad utlovat är

Och inte är det för
de många orden eller
för att göra sig märkvärdig
inför andra, man blir
bönhörd.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP