Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotliga stunder



Du Kysser mig när du är full
och dina kläder hänger som virus

över mina möbler

Visst smittade jag dig

med kärlek

Men när du medvetet smittade mig tillbaka


Dog jag,
av att det var det enda du kunde ge.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-07 14:12



Bookmark and Share


  Lorenzolars
wow mycket starkt
2012-01-08

    lory
helt underbar,bravo
2012-01-07

  M.A.J.R
Ok, försökte vara lite konstruktiv för att få fram en bra kommentar.
Men denna text får verkligen mig målös
jag tycker denna är verkligen bra.
läste igenom två gånger såg inga fel på denna text
applåd min vän
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln