Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsviktigt liv





Under ett år fyllt av årtal och siffror
Kom jag ur en livmoder
från en människa kallad Mamma


De firade med tårta och presenter
i kluvna tankar
för att fira datumet som satte historia
i minnen


Det tog mig bara 20 år att börja leva,

Nitton år att inse att jag fanns

Arton och tre fjärdedelar år

att födas ur mitt eget jag


för att inse att det jag vaknade upp till

Var visst bara mitt eget liv,

som igen firar.







Fri vers av svarta ängeln
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-07 15:10



Bookmark and Share


  Lorenzolars
ser värden i djupet
2012-01-08

    lory
väldig djup o fin
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln