Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyreus inspirerade; "om gränsen mellan nutid och dåtid"


Om det innevarande ögonblicket


Tiden är en flytande kristall
en relativitet helt utan mall

Hur vi än denna gåta söker
den bakom hörnet kröker

Det vi kan säga om tiden
är att den strax är liden




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2012-01-07 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST