Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värd alla telefonräkningar, hjärtat.

Mina fingrar kramar om mobilen
medan tårarna
rinner ljudlöst
över mina kinder,
för jag vill inte att du ska höra mer än du behöver nu.
Du ska veta att jag menar jag älskar dig
i varje
mellanrum
jag skriver
och vart du än i världen väljer att vända dig,
ska jag stå bakom dig och trycka dig bort
från allt det du verkligen inte förtjänar.
Du måste veta att du är värd alla tårar
för ring så svarar jag,
gå så
går jag
inte förbi
och stanna upp så stannar jag kvar.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-08 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema