Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du begravt med dina tunna fingrar

Hur mycket du än tar hål på dig själv
i försök att fylla ut din egen hud,
så finns det ingen tröst i skuggorna
under dina ögon och påsarna
fulla av vända timmar och vridna morgnar.
För du behöver inte gräva ur dig själv,
du är ingen arkeologisk fyndplats
hur smutsigt det du försöker dra upp än är.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 380 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-08 01:48



Bookmark and Share


  Katasterismi
kärleksfullt.
2012-06-15

  Anoo Niskanen VIP
Så sant och så bra!
2012-01-14

  freathe
Väldigt fint, speciellt de inledande raderna:

"Hur mycket du än tar hål på dig själv
i försök att fylla ut din egen hud
så finns det ingen tröst i skuggorna"

Du bemästrar dina ord!
2012-01-08

  Armo
Tycker om att du inte ger något svar på vad det är som döljer sig under ytan. Å andra sidan så är nog svaret individuellt för var och en, dock det "oavslutade slutet" är det som gör att din dikt får en helhet. Tycker också om ditt sätt att skriva! Vackert
2012-01-08

  Glömmaren
Bra skrivet!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema