Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Druckit mig full

Dagen har varit så stilla
inga människor har stört
inga ljud har trängt sig på
utan jag har bara fått vara
och druckit mig full på energi







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-19 18:46



Bookmark and Share


  ULJO
Den drycken går ej att överkonsumera
2012-05-20

  aol
Hajade till när jag så rubriken, bra skriftat vännen
2012-05-19

    ej medlem längre
Ja man behöver allt det där för att fortsätta orka.......
2012-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det behöver man ibland.
2012-05-19

    ej medlem längre
Låter härligt!
2012-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Det där behöver man så innerligt väl.
Luk 10:38-41
Jes 30:15
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP