Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet ( stafett )

Jakten på jag
genom andra,
för att slutligen inse
att andra är som jag.




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-08 12:11



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket bra.

Denna text är nu inlänkad i stafetten meningenmedlivet där startskottet och katalogen finns på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1418017

2012-01-09

    ej medlem längre
Klokhet som är enkel men ack så svårt...
2012-01-08

    lory
helt underbar..bokmärker
2012-01-08

  Seglaren
Kort och kärnfullt.
Med beröm godkänt.
mvh.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé