Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150496018379130 "Av barns och diabarns mun har du upprättat en makt, för dina ovänners skull, för att nedslå fienden och den hämndgirige". Psaltaren.


Ethan is pentecostal for sure


Vi hade varit samlade

vänner från när och fjärran

att fira Shabbat Shalom


judisk sabbat

som på Jesu tid


vi som söker

våra hebreiska rötter


Trots att vi lever

i ett fritt land

än så länge

har vi fått röna

mycket motstånd

ja ren förföljelse

i bloggvärlden

och i övrigt

också

för vi kallat

talare från USA


Stundtals har det

vållat stor sorg

och varit till hinder

Men i lördags

lossnade det för mig

då mitt lilla barnbarn

tog plats vid pianot

och sjöng och

spelade loss oss


En talare från England uttryckte redan för över fyrtio år sedan vid ett besök att:

"I inget annat land är kristna så eleka mot varandra som i Sverige"

"O att den elden redan brunne, som du, o Jesu, tända vill! O, att all världen redan funne Den frid, som hör Guds rike till" Lina Sandell.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-08 14:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag har judiska vänner och älskar Israel ! Gud står på deras sida !
Tack för din text..
2012-01-10

    ej medlem längre
Intressant med shabbat shalom. Hur firar man det? Som en måltid, vila, läsning, eller är det fasta?
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP