Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuell Teater


Slentrianmässiga avstånd,
En tungspets
i fokus
kring luftens konturer

Muntliga bevis
andas orgasmer i kramper

Räknar ligg
med ärftliga bevis

skapade barn på toapapper
medan du tärnade mig till genitalier

Filma
Kameraögat
registrerar

när du penetrerar sex
utan bildbevis

Åskådare
glider in i ejakulationstagningar
med ståndet mellan kroppen

pekande på vårt under
i närbilder

balanserar mitt blod till huvudet
med dig till väggar
bakom mina hål

Vi regnar
himmelsriken
när du slår ut ditt ollon
under reklam

av populationens slickande
innanför liv


Vi kommer
in i varandra

Du skriker

Jag kommer



men vi uppträder bara
sexuellt,
inte på spelade karaktärer

Inget längre avstånd finns
när du kommer
i mig utan skådespel.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-08 15:13



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Stor beundran för din poesi!
2012-01-16

  Lorenzolars
En fin skildring av ditt innersta
2012-01-08

    lory
fin tex som bara du kan förmedla med dina fräcka o välformulerade meningar..bravo
2012-01-08

  Glömmaren
Oj, oj! Riktigt bra.
2012-01-08

  Armo
Slentrianmässig sex eller het sex? Kan inte avgöra vad du menar, dock så skriver du med hetta och med snygga formuleringar. Gillade speciellt "skapade barn på toapapper".
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln