Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om ett ord


Ett litet ord

Det betyder mycket när det sägs,
Men det är svårt att alla gånger veta när.
Det sägs för sällan.
När det sägs för ofta får det ingen mening.
Ett litet ord med kraft som få,
Ett ord som ger mening åt att fortsätta gå.
Ett litet ord som alla behöver höra.
Ordet som behövs när det är som svårast…
FÖRLÅT!




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-08 19:27



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ett av de finaste orden att få!
2012-01-11

  LassO
sant det kostar lite men verkar kosta mycket ibland...
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.