Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till förälskelsen


GE MIG

Ge mig en text, Å jag ska läsa den.
Ge mig en sång, Å jag ska sjunga den.
Ge mig din hand, Å jag ska hålla den.
Ge mig din sorg, Å jag ska lindra den.
Ge mig din glädje, Å jag ska dela den.
Ge mig ditt hjärta, Å jag ska värna om det.
Ge mig din tro, Å jag ska din förevigt bli.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.