Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga sekunder eller mil...

Jag
är den du inte vet

Du
är den jag inte känner

Vi
är till för att mötas

På längre
eller kortare avstånd

Genom tider
genom årstider
genom rymder

Så långt borta
och så nära

Där hjärtan
och vänner
saknar begränsningar




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-09 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen