Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:10

Och när du spiller ut dig själv
bland fimpar och tomma glas,
fyller jag mina läppar med alla mina leenden
och pressar sekunder av lugn
in i dina långa nätter.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-09 03:10



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker mycket om dina förvridenheter
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema