Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd ditt ljus..

En varm människa
lyser för andra..
tänd ditt ljus
vi behöver varandra !







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-09 10:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja :)
2012-01-12

  Lars Hedlin
Låt lågan brinna in i evigheten! :)
2012-01-12

  Måna N. Berger
Det gör vi, världen är kall. Ditt ljus värmer!
2012-01-11

    AA VIP
Fina rader. Vackert.
2012-01-10

  Yvonne Eriksdotter
ja....det behöver inte va svårare....
2012-01-10

    ej medlem längre
Filantropiskt och humanistiskt,
som sagt,
det är det som kan rädda
en vilsen själ,
Ett ljus i mörkret!
2012-01-10

    Ava He
Fina rader jag håller med dig vi behöver varandra.
Det är så lätt att hata. Hat är för den fege som inte våga
känna kärlekens mod
2012-01-10

  Amorina
Vackert!
2012-01-10

  Anjeska
Värmande rader!
2012-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr tycker jag inte alls om sådana uppmaningar.
De förefaller alldeles för filantropiska och humanistiska.
2012-01-09

    Tea Alex
Ja.
:)
2012-01-09

    ej medlem längre
Så kort men ändå så innehållsrik och beröranda. mkt bra!
2012-01-09

  marie-helene
Vacker och sann text..
2012-01-09

  Bibbi VIP
Exakt.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP