Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar faller

Du kan förstå
Förstå att jag gråter

Du kan se
Se att mina tårar faller

Du vågar
Vågar att se
Vågar att stanna

Du vill
Vill finnas till
Finnas till när mina tårar faller

Du törs
Törs fråga varför
Törs höra svaret jag bär på

Du kan förstå
Förstå att jag behöver dig




Fri vers av Fågel blå
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå