Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARJE DAG EN EVIG VÄNTAN


Naken

Blottad

Avslöjad

Blicken jag möter
Säger mer än tusen ord

Där bortom kan jag se
En outtalad sanning

En hemlighet

En lögn

Säger inget
Väntar på dina ord

När
Var
Hur

När kommer avslöjandet
Var det värt det
Hur säger du det

Jag har sett det länge
Varje dag

Väntar

Plågas

Av det jag ser



En lögn i en spegelbild




Fri vers av Fågel blå
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå