Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själens melodi...


melodin utan ton

Det finns en melodi i mitt hjärta,
utan ton och utan text.

Den sjunger till mig utan ord om en framtid med ljus.
Den sjunger om tiden som flytt om sorger, förtvivlan och dagar med evig lycka.

Melodin så oväntad och ljuv är minnen och drömmars som vävs till en sång om mitt liv.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.