Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer glädje ;))

Tråkigt att det finns
så många negativa människor
dom verkar inte gilla
när andra är glada
och strålar av livslust ;)
vi finns en kort liten tid
på detta stora jordklot
så varför inte njuta och glädjas
så mycket det går
snart kan det vara för sent..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-10 10:24



Bookmark and Share


  Järnkatten
Absolut :)!
2012-01-12

  Lars E Jönsson
Mitt i prick
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Härligt...me 2
2012-01-12

  Lars Hedlin
Underbara du Tack för att just du finns och är den du är..Kram
2012-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer att vara mig själv och inte låta mig styras av flocken.
Är flocken glad och jag ledsen kommer jag inte att vara glad för att behaga flocken.
2012-01-10

  Seglaren
Det beror på hur man har det själv vad man tål av andras lycka. De allra flesta blir glada. Glädje smittar. När det inte gör det så är det nåt fel. Alla har inte tillfredsställande liv.

Din text är enkel. Den är lättläst och bra.
Kanske stor bokstav i andra meningen:
"Vi finns ..."
2012-01-10

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2012-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Missunsamheten är vanlig i Sverige.
2012-01-10

    lory
jag med..stråla positivism...bravo
2012-01-10

  lisa"puzzle"svensson
Jag väljer också glädje. Somliga skulle säga att det är tur att sådant är frivilligt ;)
2012-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Man kan ju fråga sig varför man som arbetare klagar över arbetsvillkoren, det är ju ändå frivilligt att arbeta. Eller?
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP