Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inlevelse från nyhetsflödet


Innebandy

- Bättre kan du!

Ekade orden
där jag stod och frös

Utanför




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-10 11:43



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Sanningshalten i nyheterna får
våra journalister ta ansvar för.
Jag skriver för att händelsen, som
den beskrevs, berör mig på djupet.
Hur många blir inte utsatta dagligen
för samma principiella dumpning?
På jobben? I Hemmen?
I olika sociala sammanhang?
Att inte duga.
Att det hela tiden krävs mer
eller något annat.
Mina ord är en liknelse på ett sätt.
2012-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Frågan är vad som är värst, att bara tycka sig ana vad som verkligen hände. Att veta vad som hände, det där som polisen så gärna vill att någon berättar om. Man kan också undra i vilket syfte en poet skriver om en 'nyhet'. Är det för att få uppmärksamhet, kommentarer och i så fall på vad, på texten som sådan, som prestation, på textens innehåll, nyheten i sig. Kan vara intressant att fundera på. Vad fascineras jag av mest? Det möjliga lidandet för en enskild person eller det drev som genast startar upp, redo att koppla loss hundarna för en framgångsrik jakt.
2012-01-10

  Pitbullpudelns kärna
Så mycket innehåll i så få ord. Mycket bra fångat!
2012-01-10

  Mats Henricson
Förmodar att du syftar till den oerhört stupide far som lämnade kvar sin son över tio mil hemifrån pga att sonen gjort en mindre lyckad insats i en cupturnering i innebandy ? Hur GALEN får man vara ? Undertecknad har åkt på tiotals bortamatcher och ett halvt dussin cuper i fotboll/handboll under åren , med min son/dotter och ,vid ett antal tillfällen, har framgångarna uteblivit totalt för dem, men det skulle ALDRIG falla mej in att "bestraffa" dem för detta ! Den aktuelle fadern verkar nästinitill imbecill, för mina ögon !
2012-01-10

  Armo
Snyggt komponerat om ett aktuellt ämne och tillika allmängiltig då ingen vill vara utanför.

Vackert, ondskefullt och bra!
2012-01-10

  Armo
Snyggt komponerat om ett aktuellt ämne och tillika allmängiltig då ingen vill vara utanför.

Vackert, ondskefullt och bra!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST