Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tätting i kylan...

du ligger stilla framför mig
skör som en is på vinterns första dag
så spröd att en vindpust av värme
får dig att smälta

jag tar ett steg ut
och hör hur du rämnar
all tystnad och stillhet ersätts
av blytunga hjärtslag

och från bröstet
lättar din svala




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-10 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar verkligen liknelsen med den spröda isen... tycker att man riktigt upplever doften, kylan, stillheten... och sedan paniken. Slutraden landar så oerhört mjukt och känns både dubbelbottnad och gåtfull... så vacker!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric