Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masker utan ansikte

Ibland,

Roterar min tunga in i sig själv

Mina fingrar stryper min midja

Men så fort du tänder min cigg
Inser jag att du är min

Ibland sjunker mitt hjärta några nivåer ned
medan jag klär av mig mitt skinn

Då jag bäddar ut mina lungor
ökar andningsfrekvensen igen
Då du biter min underläpp

Ibland älskling

bara ibland..
Hugger jag av mina egna ögonlock
Pantar dina kyssar

Men så fort jag dricker vattnet ur din mun
tystar mina vågor

Och Ofta
sjunger jag ut min tunga
fyller gommen med destruktiva bilder
kallade efter dig

Men,jag säger bara det en gång

Om du har tänkt dig mig,
lämna

Utan orsak,

kom då inte tillbaka

med en ursäkt.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-10 23:03



Bookmark and Share


  Lorenzolars
jätte bra
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln