Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gammal är du

Då har vi Märta 75 år
sen Sune 10 år hans mamma Lena 35 år
läser vidare...
Daniel 21 år hans syster Melissa 19 år
phuuu, det börjar bli jobbigt det här
att hålla reda på alla åldrar..
Stefan 44 år Birgit 35 år Sara 15 år
så typiskt SVENSKT
alltid ska man tala, eller skriva om ålder








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-12 14:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2012-01-13

  Lars Hedlin
Japp vi lever i ett ålders fixerat samhälle!
2012-01-13

  lodjuret/seglare VIP
Beskrivande möte.
- Var kommer du ifrån?
- Alltid skall ni svenskar fråga var man kommer ifrån.
- Men, var kommer du ifrån då?
- Indien. Är det bra så?
- Jag menar, var bodde du innan du flyttade hit till Stockholm?
- Göteborg.
- Där ser du, du skall svara Göteborg. Det hörs ju på dig att du är svensk, bara inte varifrån.
2012-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Man blir diskriminerad p g a ålder.
Och hela ens värde ligger i hur gammal man är, hur man ser ut och vad man gör.
Läste just en bra grej i senaste Hemmets Vän som Helmner skrivit om detta med att ledarskapet i församlingarna borde delas mellan äldre och yngre.
Det fungerar. Jag vet det. Jag har varit verksam i sådana sammanhang.
Ungtupparna måste lära sig att lyssna till erfarenheten hos gråhårsmännen.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP