Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - en obotlig romantiker

Nära var jag nog aldrig
då avståndet så snart är så stort.
Den innersta kretsen
av glödgande längtan
gapar storögt och förvånat.
Uppskruvade förväntningar
av livets essens
ekar med naiv eftersmak.
Ett hjärta serverat på finporslin
åts utan tillstymmelse
av bordsskick.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-11 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP